Fórum - 2020. 11. 19

2021.01.04

A Befogadó Egyetem Programiroda az inkluzív programok vezetőivel ötödik alkalommal rendezte meg Fórumját. A Fórum az online térben, a Teams felületén zajlott, melyen 2020. november 19-én, 14:00-15:00 között vettek részt a képviselők.

A Fórum alkalmával szó esett:

1. Az egyetemi képviselet előrehaladásáról:

  • A Befogadó Egyetem Programiroda munkatársai rövid beszámolót tartottak a legutóbbi Fórum óta elvégzett és tervezett tevékenységekről.
  • Az ernyőszervezet tagjait a Befogadó Egyetem tájékoztatta a Programiroda és az Esélyegyenlőségi Bizottság együttműködéséről.

2. A fórum során bemutatásra kerültek a nyilvánosság megteremtésének eddigi lépései és tervei:

  • A Befogadó Egyetem Programiroda örömmel mutatta be, első elkészült videóanyagát, az interjú Magdali Csabával a Támogató Szolgálat vezetőjével készült. Ennek megtekintése után a Programiroda felkérte az inkluzív programok vezetőit további interjúk elkészítésére a nyilvánosság megteremtése érdekében.
  • A Programiroda bemutatta megújult honlapját és egyéb online felületeit, a 2021-re tervezett közös kötet irányvonalainak megvitatásával.

3. Dr. habil. Híves-Varga Aranka a Befogadó Egyetem kutatásvezetője prezentálta a szervezeti egység és a kutatócsoport előrehaladását a PTE-ről készült makro-statisztikai vizsgálatával kapcsolatban.

A program szervezőinek nagy örömére szolgált, hogy hosszú kihagyás után újból megrendezésre került a Fórum, illetve köszönik az inkluzív programok vezetőinek és képviselőinek részvételüket és együttműködésüket. 

© 2019 Befogadó Egyetem, 7624 Pécs, Ifjúság útja 6. B/114
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!