Fórum - 2019.05.08.

2019.05.08

Alakuló Fórum

A Fórumra készített kiadvány elérhető a csatolt mellékletben, azonban célunk, hogy folyamatosan újabb és újabb szolgáltatásokkal bővítsük ezt a jövőben.

Időpont: 2019.05.08. Szerda 16:30

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Dékáni Tanácsterem D425

A Pécsi Tudományegyetemen működő Befogadó Egyetem Fórumot szervez azoknak a programok, kezdeményezések, hálózatok, szakkollégiumok vezetőinek, akiket karuk dékánja, vagy a Rektori Kabinet megnevezett, mint a befogadásért vagy egyes célcsoportokért sokat tevő, kiemelkedő jó gyakorlatok a 2018 telén készített felmérés során. Célunk a Fórummal, hogy nagyobb nyilvánosságot biztosítva, egyazon célokért tevékenykedő szakmai vezetők, koordinátorok megismerhessék egymást, és egy szorosabb együttműködés vehesse kezdetét. Terveink szerint a Fórum - a PTE részeként - az alakuló ülést követően is rendszeresen ülésezik.

A Fórumot megnyitja Prof. Dr. Péley Bernadette Oktatási Rektorhelyettes.

A Befogadó Egyetem koncepcióját Lengvárszky Attila, Oktatási Igazgató és Rektori Kabinetvezető mutatja be.

A Befogadó Egyetem egyetemfejlesztési stratégiáját és mindennapi működést Dr. habil Híves-Varga Aranka, szakmai vezető ismerteti.

Az alakuló Fórumra 30 meghívottat várunk a PTE összes karáról. A Befogadó Egyetem kari képviselői biztosítják a hallgatói részvételt ezen az alkalmon. Egy kiadványt is készítetünk erre az eseményre, melyben megjelenik minden szolgáltatásról, programról egy rövid leírás, mely a személyesen felkeresetett szolgáltatás és programvezetőkkel készített interjúkból készült. Ez a kiadvány a következő találkozások alkalmával folyamatosan bővül és aktualizálódik majd.

A Fórumról nyilvános jegyzőkönyv is készül, mely a honlapon is elérhető lesz.

© 2019 Befogadó Egyetem, 7624 Pécs, Ifjúság útja 6. B/114
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!